HomeBlogBijna!

Bijna!

Nog even en dan is hij, er onze nieuwe reisgids over Värmland! De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met de lay-out en discussiëren over de te gebruiken kleuren en foto’s. Op de valreep hebben we in Zweden nog de laatste dingen gefotografeerd omdat we vonden dat er in onze verzameling van duizenden foto’s er toch nog één ontbrak die we graag wilden gebruiken. Binnenkort gaat alles naar de drukker en kunnen we niets meer veranderen. We wachten dan met spanning op de gedrukte reisgidsen.

De nieuwe uitgave is dikker en bevat nog meer informatie, tips en wandelingen. De omslag is veranderd, het uitzicht vanaf Branäs is vervangen door een foto van de Kårebolsjön, een meer in het noorden van Värmland. Wat hetzelfde is gebleven, is de titel: Värmland, ongerept en avontuurlijk Zweden. Want dit typeert Värmland het beste: een provincie met duizenden meren, oneindige bossen om in rond te struinen waar je geen mens tegenkomt en waar beren, wolven en elanden wonen.

Ga je op vakantie naar Värmland dan is deze reisgids een onmisbare reisgenoot! Je vindt er alles in wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie in deze prachtige regio.

Wil je weten vanaf wanneer de reisgids te koop is en toeristische tips over Zweden ontvangen?
Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief.

Kårebolsjön

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.

Abonneer je op de nieuwsbrief

Abonneer je op de nieuwsbrief en mis niets. De nieuwsbrief verschijnt één keer per week met het laatste nieuws.

Meest gelezen