HomeBlogDag 2023!

Dag 2023!

Het jaar is bijna voorbij. Voor ons was 2023 een jaar waarin we weer langzaamaan begonnen te leven. Na de CVA van Ton in mei 2022 waren we vooral, zo als een therapeut heel treffend zei, aan het overleven. Maar dit jaar was er weer ruimte voor dingen waar we blij worden. Uit eten, familiebezoek, een dagje naar een museum of er gewoon lekker samen op uit. En het allerbelangrijkste we konden weer naar Stöllet. In mei gingen we voor het eerst. En ondanks dat het heel spannend was waren we zo blij om weer thuis te zijn! En het ging goed! Dankzij de hulp van lieve vrienden lukte het om ook in Stöllet met wat aanpassingen te kunnen genieten. Het ging zelfs zo goed dat we in september weer gingen en ook nu terwijl ik dit typ zijn we voor de feestdagen weer in Stöllet.

Natuurlijk ging niet alles dit jaar goed en hadden we zeker nog moeilijke momenten samen. Het is niet niks als je hele leven in een keer op de kop staat. Je je baan moet opgeven en met je nieuwe lichaam moet leren omgaan.
Maar dankzij de vele lieve mensen om ons heen en de therapeuten die met ons meedachten gaat Ton langzaam maar zeker nog steeds vooruit. Het lopen in huis gaat beter en dankzij het revalidatie traject bij Hersenz leren we ook steeds beter omgaan met dit nieuwe normaal.

Kortom het was een bewogen jaar waar we met een lach en een traan op terugkijken. Op naar 2024!

14 REACTIES

 1. Voor jullie ook een heel fijn 2024 met mooie momenten gewenst!
  En geniet nog daarginds, het is, zo aan de foto’s te zien, prachtig daar,
  Groetjes Maja

 2. Lieve Suzanne en Ton,zo fijn dat jullie weer in Zweden zijn al voor de derde keer en dat het steeds een beetje beter gaat,en vooral dat jullie de nieuwe situatie accepteren en er met liefde en wilskracht er het beste van maken!Wens jullie een mooi 2024 met veel mooie momenten voor jullie en je kinderen!!!
  Liefs,Inger

 3. Heel veel respect voor hoe jullie omgaan met deze moeilijke situatie! En wat fijn dat er veel mooie momenten zijn! Heel veel geluk samen! En bedankt voor alle heerlijke artikelen die jullie schreven. Ik hoop op nog veel meer!
  Groeten van Jeannette

 4. De beste wensen voor 2024!!!
  En mag alles weer een stukje beter gaan in 2024.
  Dank zij jullie ben ik dit jaar met de camper en de kids naar Zweden geweest. Enorm genoten van jullie mooie stollet.

 5. Een gezond en gelukkig nieuwjaar gewenst. Ik geniet altijd erg van jullie website en wat social media verschijnt. Jullie boek over Varmland was erg handig en fijn toen we in Zweden waren. Ook al ken ik jullie niet persoonlijk, ik vind het leuk dat jullie in Apeldoorn wonen (toch?), de plaat waar ik grotendeels ben opgegroeid.

  • Dankjewel! Wat leuk om te lezen dat jullie plezier hebben beleefd van onze reisgids. Wij wonen inderdaad in Apeldoorn.

 6. Hoi Suzanne en Ton, wij wensen jullie een verder positief opbouwend nieuw jaar. Met zoveel mogelijk genietmomenten. En extra als die in Stöllet kunnen zijn! Groetjes, Desiree en Mark

Reacties zijn gesloten.

Karlstad
onbewolkt
17.3 ° C
17.3 °
17.3 °
39 %
4.6kmh
0 %
vr
17 °
za
16 °
zo
14 °
ma
7 °
di
11 °

Abonneer je op de nieuwsbrief

Abonneer je op de nieuwsbrief en mis niets. De nieuwsbrief verschijnt één keer per week met het laatste nieuws.

Meest gelezen