HomeBlogSlecht nieuws-update

Slecht nieuws-update

Inmiddels is Ton al een aantal weken in het revalidatiecentrum. Hier werkt hij hard aan zijn herstel. Het herstel gaat met kleine stapjes maar zeker vooruit. We willen iedereen bedanken voor alle kaarten bloemen en berichtjes. 


Vandaag een minder vrolijk bericht. Anderhalve week geleden heeft Ton een herseninfarct gehad. De eerste dagen waren heel spannend de artsen wisten niet of Ton het zou halen. Gelukkig gaat het sinds een paar dagen beter en kunnen we weer samen praten. Ton is nog wel snel moe maar verder helder en ook zijn persoonlijkheid en geheugen zijn onveranderd. Wat wel veranderd is is zijn spraak en zijn linkerarm en been zijn (nog) verlamd.
Inmiddels is de revalidatie in het ziekenhuis gestart en wachten we op een plek in de revalidatiekliniek.
Zoals iedereen wel begrijpt staat onze wereld op z’n kop. Hem62 heeft daarom tijdelijk in de onderhoudsstand gestaan. Maar vanaf nu is Hem62 weer online en vanaf 3 juni is ook de shop weer open.

We begrijpen dat dit niet het bericht is dat je hier wilt lezen maar omdat vele van onze volgers ons ook persoonlijk kennen vonden we het toch belangrijk om dit met jullie te delen.

Ton en Suzanne

Värmland, ongerept en avontuurlijk Zweden

Meer weten over deze mooie provincie in het midden van Zweden? In onze reisgids: Värmland, ongerept en avontuurlijk Zweden vind je nog meer toeristische tips.

12 REACTIES

 1. Wat een schrik, zeg! Hopelijk komt het allemaal weer goed. Heel veel sterkte en beterschap gewenst.

 2. Dank voor het delen. Enorm veel sterkte gewenst. Klinkt wellicht raar maar ben blij te lezen dat de linkerkant het even moet ontgelden. Lieve groet, beterschap en sterkte. Jan en Carla !

 3. Heel veel sterkte en beterschap.
  Steek je energie in de revalidatie dat heeft prioriteit voor alles

 4. Hoi Suzanne, heel veel beterschap voor Ton en sterkte samen. Jullie komen er weer bovenop!

   • Hoi Ton, Berichtje van 12 juli hierboven geeft hoop! Ik wens je alle succes bij het revalideren!! Wens ook Suzanne veel kracht toe!

 5. Hallo Ton en Susanne,
  Goed om te lezen dat het beter gaat. Revalideren is nu belangrijk, niets anders!

Reacties zijn gesloten.

Meest gelezen