HomeBlogStöllet

Stöllet

Onze twee weken in Stöllet zitten er weer bijna op. Voor de terugreis volgen we dezelfde route als de heenreis. Net na het infarct dachten we niet dat we nog naar Zweden zouden kunnen reizen maar we hebben gemerkt dat met een goede voorbereiding en een beetje durf heel veel kan.

Fika

We hebben twee heerlijke weken gehad en gemerkt dat ondanks dat sommige dingen niet meer kunnen er ook heel veel wel kan. We hebben veel autotochtjes gemaakt, gewandeld, bijgepraat met vrienden en vooral genoten van de bossen, meren, de rust, de stilte, de ruimte en elkaar. Wat is het fijn om na zo’n moeilijk jaar dit weer allemaal te kunnen!

Segerstad

Uitwaaien in Rättvik

Dank jullie wel voor allemaal voor alle appjes en berichtjes. We kregen ook de vraag of we af en toe iets over toegankelijkheid konden schrijven dat gaan we zeker doen! We hebben gemerkt dat veel in Zweden goed toegankelijk is. Bij de openbare toiletten is vaak ook een ruim rolstoeltoilet te vinden en ook winkels en gebouwen hebben brede deuren en paden. Natuurlijk zijn twee weken te kort om een volledig beeld te krijgen maar we gaan de komende jaren nog veel meer ontdekken. Want een ding is zeker dit smaakt naar meer!

Hammarö

Karlstad
onbewolkt
17.3 ° C
17.3 °
17.3 °
39 %
4.6kmh
0 %
vr
17 °
za
16 °
zo
14 °
ma
7 °
di
11 °

Abonneer je op de nieuwsbrief

Abonneer je op de nieuwsbrief en mis niets. De nieuwsbrief verschijnt één keer per week met het laatste nieuws.

Meest gelezen