Met veel plezier bloggen we op www.westkreek.nl hier delen we onze belevenissen en ervaringen. Uit de reacties merken we dat lezers onze verhalen leuk vinden om te lezen en er tips uit halen voor hun eigen vakantie of hun huis in Zweden.

Enkele reacties die we hebben mogen ontvangen:

Fijn dat jullie er weer zijn en ik jullie verhalen weer kan lezen. Wij vertrekken aanstaande maandag naar Zweden. Onze zoon en vriendin zijn mei vorig jaar naar Zweden geëmigreerd en wonen zo’n 30 km boven Mora, prachtig gebied. Ik geniet erg van het lezen van de blogs die jullie schrijven en de af en toe herkenbare dingen te zien. Vorig jaar las ik bij jullie dat jullie in Mora naar de Dollar store waren geweest,dus toen wij afgelopen zomer in Zweden waren, zei ik oh ja wij moeten ook even naar de Dollas store! Grappig om de 2 verbaasde gezichten van zoon en schoondochter te zien hihi. Heb een fijne tijd nog met elkaar en ik zie alweer uit naar een volgend blogje.

Ik wil op deze wijze jullie complimenteren m.b.t. de website. Wij zijn net terug uit Zweden en hebben vorig jaar een huis gekocht in Lakene. Het huis ligt eigenlijk dichterbij het plaatsje Myra. Via jullie website hebben wij veel aan de toeristische informatie. Ton kan op een leuke wijze verslag doen wat jullie beleven. Bedankt daarvoor.

Genieten jullie nog van jullie vakantie.

Wie weet treffen wij elkaar nog een keer.