Design62

Onder de naam Design62, onderdeel van Hem62, leveren we een aantal diensten. We ontwerpen en bouwen websites en verzorgen drukwerk en reclamemateriaal. Ons portfolio is divers en iedere klant is voor ons even belangrijk. Dit zie je ook aan onze klanten, variërend van een eenvoudige website voor een vakantiewoning, een meertalige website voor een camping of een complete webshop. Net zoals onze websites varieert ons drukwerk ook, van een eenvoudige A6 flyer, een folder tot een spandoek van enkele meters.

Drukwerk

Drukwerk kunnen we voor je ontwerpen en laten drukken. Of het nu gaat om een eenvoudige flyer, brochure of spandoek van enkele meters. We leveren maatwerk en betrekken je bij het ontwerpproces, het is jouw product.

Website bouwen

Samen met jou bouwen we je website van begin tot eind. We vinden het belangrijk dat jij niet alleen tevreden bent bij de oplevering van je website, maar dat je na een paar jaar ook nog steeds tevreden bent. Ons streven is ervoor te zorgen dat het jouw website wordt die je zelf kunt aanpassen. We werken bij voorkeur met WordPress maar ook als je al een website hebt die gemaakt is met Joomla, Wix of een ander systeem kunnen we je helpen.

Website onderhoud

Als je naast het dagelijkse werk voor je eigen onderneming geen tijd hebt om je website te onderhouden dan kunnen we dat van je overnemen. We zorgen dan voor updates en het plaatsen van nieuwe content.

Onze werkwijze

Coffee goes a long way is typerend voor onze manier van werken. Zo maken we graag eerst kennis om voordat we voor je aan de slag gaan. Onze benadering is persoonlijk en met een kop koffie praten we over je wensen en komen alle onderwerpen naar voren die voor jou van belang zijn. We werken in jouw tempo en houden gedurende het hele traject contact. Onze ervaring is dat onze klanten tijdens het ontstaan van het product op nieuwe ideeën komen of andere wensen hebben. Dit bespreken we de dan graag met je, het is immers jouw product en we willen graag dat je tevreden bent. De kop koffie betekent ook dat we ook na afloop of veel later nog steeds samen aan tafel kunnen zitten om veranderingen of nieuwe dingen te bespreken.