Design62

Onder de vlag Design62 bouwen we websites en leveren we drukwerk. Voor websites helpen we je indien gewenst van het aanvragen van een domeinnaam tot en met een werkende website. Als je contact met ons opneemt nemen we door wat we voor jou gaan doen.
Indien je drukwerk, bijvoorbeeld een flyer, nodig hebt dan kunnen we die voor je ontwerpen en laten drukken. Ook hier werken we graag met je samen.
Het is voor ons belangrijk dat jij tevreden bent over de dienst en het product dat wij leveren.

Webdesign

Samen met jou bouwen we je website van begin tot eind. We vinden het belangrijk dat jij niet alleen tevreden bent bij de oplevering van je website, maar dat je na een paar jaar ook nog steeds tevreden bent. Ons streven is ervoor te zorgen dat het jouw website wordt die je zelf kunt aanpassen.

We werken bij voorkeur met WordPress maar ook als je al een website hebt die gemaakt is met Joomla, Wix of een ander systeem kunnen we je helpen.

Onderhoud

Als je naast het dagelijkse werk voor je eigen onderneming geen tijd hebt om je website te onderhouden dan kunnen we dat van je overnemen. We zorgen dan voor updates en het plaatsen van nieuwe content.

Drukwerk

Flyers en brochures kunnen we opmaken en voor je laten drukken. We werken onder andere met Adobe Indesign en Affinity Designer.

Zweden

We zijn het hele jaar door regelmatig in Zweden te vinden. We werken dan vanuit ons huis in Värmland. We komen graag bij je op bezoek. De meeste van onze klanten hebben een onderneming in Zweden. Ondersteuning vanuit Nederland en Zweden kan via e-mail, chat, WhatsApp, Skype of telefonisch.