Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

januari 2020

Reis & Co

11 januari - 12 januari
MartiniPlaza Groningen, Leonard Springerlaan 2
Groningen, 9727 KB Nederland

Reis&Co Event 2020 is grenzeloos: we bieden vakanties en reizen binnen eigen oer-Hollandse grenzen en stoppen niet totdat we aankomen bij onontdekte plekken duizenden kilometers hiervandaan. Hier ontdek je de leukste vakanties op bekende én onbekende bestemmingen. Maak kennis met het grote aanbod aan diverse unieke aanbieders die je helpen aan de ultieme vakantie of doe mee aan de leuke activiteiten op de vloer. Geschikt voor jong en oud!

Meer weten »

Noord-Limburgse Vakantiebeurs

19 januari @ 10:00 am - 5:30 pm
Zaal De Posthoorn, Groenstraat 6
Hamont, België

De Noord-Limburgse Vakantiebeurs vindt plaats op zondag 19 januari 2020. Het aanbod en de verscheidenheid aan standhouders is groot zodat je er zeker je gading kan vinden. Je vakantie begint dus hier, op de Noord-Limburgse Vakantiebeurs die meer dan de moeite waard is om te bezoeken. Van harte welkom!

Meer weten »

maart 2020

Vrijbuiter Kampeerbeurs (Roermond)

7 maart - 8 maart
Vrijbuiter Roermond, Schaarbroekerweg 4a
Roermond, 6042EJ Nederland

Deze Kampeerbeurs vindt plaats in de winkel van Vrijbuiter van Roermond. De beurs is een uitstekende gelegenheid om kampeer en camping informatie te verkrijgen bij ruim 75 stands van campings door heel europa en leveranciers die kampeerartikelen promoten. Er zijn ook presentaties en workshops. Hem62 is ook aanwezig en kan je alles vertellen of een vakantie in Värmland en Dalarna in Zweden. Of je nu een camping, huisje, stuga, leuke activiteiten, reisgids of informatie zoekt, bij ons kun je terecht.

Meer weten »

Vrijbuiter Kampeerbeurs (Gouda)

14 maart - 15 maart
Vrijbuiter Gouda, Elburgplein 18
Gouda, 2803PX Nederland

Deze Kampeerbeurs vindt plaats in de winkel van Vrijbuiter van Gouda. De beurs is een uitstekende gelegenheid om kampeer en camping informatie te verkrijgen bij ruim 75 stands van campings door heel europa en leveranciers die kampeerartikelen promoten. Er zijn ook presentaties en workshops. Hem62 is ook aanwezig en kan je alles vertellen of een vakantie in Värmland en Dalarna in Zweden. Of je nu een camping, huisje, stuga, leuke activiteiten, reisgids of informatie zoekt, bij ons kun je terecht.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen