Samenwerken met Hem62

Wil je samenwerken met Hem62? Dat kan op onderstaande manieren.

Interview Hemma Hos

In de categorie Hemma Hos (Thuis bij) publiceren we interviews met ondernemers in Zweden. Heb je een leuk verhaal en vind je het leuk om geïnterviewd te worden? Nodig ons dan uit voor een bezoek. Het interview publiceren we op Hem62 Magazine en Social Media.

Blogbezoek

Heb je een bijzondere activiteiten of accommodatie in Zweden en wil je hier graag meer publiciteit aan geven? Nodig ons dan uit voor een bezoek. We schrijven dan een artikel en publiceren dit op Hem62 Magazine en Social Media.

Productreview

Heb je een product dat aansluit bij Hem62 Magazine dan mag je dat ons, in overleg, sturen. We schrijven dan een review die we publiceren op Hem62 Magazine en delen die op social media. De review is kosteloos, het product mogen we houden.

Nieuws over Zweden

(Pers)berichten met nieuws over Zweden die aansluiten bij onze lezers delen we graag.

In het kort onze voorwaarden

Voor alle publicaties die we in opdracht uitvoeren publiceren we altijd in overleg. Je hebt dus altijd een stem in de publicatie. We gaan altijd voor een positief verhaal mocht er iets tegenvallen dan laten we dat liever weg. Onze ervaring is dat dit laatste nog nooit is voorgekomen.Als je ons uitnodigt vragen we alleen een vergoeding voor reiskosten en eventuele verblijfskosten. En verder minimaal één kop koffie :-).
(van de reiskosten hoef je niet te schrikken omdat we een thuisbasis in Zweden hebben)

Mocht je meer willen weten? Neem dan contact met ons op.

 

X