Toeristische informatie

Het verstrekken van informatie over Zweden doen we met plezier. We staan voor praktische informatie uit eigen ervaring, die we delen via onze blogvisitvarmland.info en visitdalarna.info

Op onze websites hebben we alles verzameld wat wij in de Värmland, Dalarna en (verre) omgeving op weten te vinden. We denken een vrij goed overzicht gemaakt te hebben van de toeristische attracties in de regio, aangevuld met algemene toeristische informatie. Veel hebben we al gedaan en bezocht, van andere dingen weten we alleen van het bestaan en zijn voor de volledigheid toch opgenomen op deze website. We hebben al grote delen van Zweden en Noorwegen doorkruist, maar sinds we in Stöllet (Värmland) zijn neergestreken houden we dat als uitvalsbasis. Dus mocht je een vraag hebben die buiten onze regio lijkt te vallen? Neem gerust contact op. Best kans dat we ook daarbij kunnen helpen.

Is onze toeristische informatie dan volledig? Nee! We ontdekken nog steeds nieuwe dingen en blijven aanvullen, vernieuwen en verbeteren. Heb je een tip, een fout gevonden, een verbetering, vraag of wat dan ook laat het even weten. De website wordt er alleen maar beter van!

Ben je ondernemer in Zweden en wil je ook vermeld worden op VisitVarmland of VisitDalarna neem contact op! We onderhouden ze voor ons plezier en natuurlijk de bezoekers!

Dat we veel weten te vinden blijkt wel uit de volgende reactie die we kregen:

Ik dacht ik zal jullie site eens bekijken, blijkt dat ik deze allang gezien heb. Ik vind jullie site echt super informatief, iets wat ik echt miste hier in de omgeving. Het is zelfs zo grappig dat we vorige zomer digerfallet aan onze zweedse buren hebben laten zien! Ze hadden er wel van gehoord maar wisten niet hoe er te komen.

Reageren is niet mogelijk