Webdesign

Ben je ondernemer en zoek je hulp bij het opzetten van je eigen website dan kun je bij ons terecht. We zijn er op gericht om je te ondersteunen, zodat je uiteindelijk je eigen website zelf kunt beheren. Al onze eigen websites zijn gebouwd op basis van WordPress, dit is een eenvoudig programma waarmee je zelf je eigen website kunt maken.

Onze aanpak is op hoofdlijnen het volgende:

Vrijblijvende kennismaking; In het kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden en de eisen en wensen.

Eerste ruwe opzet; Na het kennismakingsgesprek maken we een eerste opzet en leggen die aan je voor. Deze opzet wordt het startpunt voor het inrichten van je website.

Installeren en configureren; Mocht je nog geen eigen domein hebben of je domein willen verhuizen dan helpen we daar natuurlijk ook mee. Het installeren en configureren van WordPress doen wij voor je.

Aanbrengen van de structuur van de website; Nu kunt je al zien hoe de website er uit gaan zien en is het mogelijk om toch nog wat bij te stellen.

Inrichten website met tekst en afbeeldingen; Terwijl wij aan het werk waren heb je zelf ook niet stil gezeten. Je hebt de nodige teksten voor je website geschreven en de afbeeldingen die er op moeten verzameld. Nu gaan we ervoor zorgen dat de website met je eigen informatie gevuld wordt.

Testen; We controleren zelf de website alvast zelf en nemen nu nog een keer alle details met je door. Kleine verbeteringen voeren we dan nog uit.

Oplevering; We leveren de website op en nemen alles nog een keer door.

Nazorg; Als de website naar tevredenheid werkt houdt onze ondersteuning niet zomaar op. We maken afspraken over het uitvoeren van updates en welke ondersteuning er nog meer nodig is.

We kunnen ons goed voorstellen dat nog niet alles meteen duidelijk is of dat je toch nog vragen hebt, ook dan helpen we je nog. We zijn pas klaar als je de website zelfstandig kunt beheren.

En mocht je toch nog iets anders willen? Laat het weten, samen zoeken we een oplossing!

Onze portfolio:
www.hem62.nl: deze site met statische pagina’s en webshop inclusief iDeal betaalmogelijkheid.
www.visitvarmland.info en www.visitdalarna.info: onze websites met toeristische informatie.
www.westkreek.nl: onze blog.
www.highyard.nl: de website van Highyard Sleddogs, samen met de eigenaren opgebouwd en ervoor gezorgd dat ze zelf zoveel mogelijk kunnen aanpassen.

Reageren is niet mogelijk