Winkel
 

Winkel

Onze webshop voor unieke reisgids(en). Hier vind je ook de andere verkooppunten van onze reisgids(en).
Blog
 

Blog

Onze blog "Thuis in Värmland" waar je alles kunt lezen over onze belevenissen in Zweden. Ons huis staat in Värmland op de grens met Dalarna.
Värmland
 

Värmland

Toeristische informatie over Värmland. Värmland ligt in midden-Zweden en grenst in het westen aan Noorwegen en in het zuiden aan het meer Vänern, het grootste meer van Zweden. De provincie kenmerkt zich door uitgestrekte bossen, meer dan 10.000 meren en de rivier Klarälv. Op de site vind je de mooiste plekken. Wat waar te doen, te beleven en te zien is. Natuurlijk vind je hier ook accomodaties van camping, tot stuga en B&B.
Dalarna
 

Dalarna

Toeristische informatie over Dalarna. Dalarna ligt in Midden-Zweden en grenst in het westen aan Värmland en Noorwegen. Midden in de provincie ligt het Siljanmeer. In het noorden vind je hoge bergen en meren en in het zuiden de sporen van de vroegere mijnbouw. Op de site vind je de mooiste plekken. Wat waar te doen, te beleven en te zien is. Natuurlijk vind je hier ook accomodaties van camping, tot stuga en B&B.

Welkom / Välkomna

Welkom bij ons eigen "Hem62", de naam komt van ons huis (hem) en de ligging aan de 62. Dit is ons thuis in Zweden, van hieruit geven we Hem62 vorm en doen we onze kennis, ervaring en inspiratie op. Via onze blog en VisitVärmland.info delen wij ons enthousiasme. In 2003 zijn wij voor de eerste keer op vakantie gegaan naar Zweden. De rust, de ruimte en de natuur hebben ons sinds die keer niet meer losgelaten. De jaren daarna brachten we al onze vakanties door in Zweden. We begonnen te dromen van een eigen plek in Zweden. In 2009 werd deze droom werkelijkheid en werden we de trotse eigenaren van ons huis in Stöllet. Vanaf die tijd zijn we onze belevenissen gaan bijhouden in onze blog. Naar aanleiding van veel vragen volgde later een website met toeristische informatie. Samen vormde dit de aanleiding en de inspiratie om een reisgids over Värmland te maken. Het is een gids geworden met een afwisseling van blogverhalen, informatie en toeristische tips.

Med vänliga hälsningar / Met vriendelijke groeten,

Ton en Suzanne

(mocht je nog andere vragen hebben neem contact met ons op, we vinden het leuk om te helpen)