HomeZwedenBoekenZilveren vleugels-Camilla Läckberg

Zilveren vleugels-Camilla Läckberg

Net als Faye begint te denken dat de rust in haar leven is teruggekeerd, wordt ze plotseling weer in het nauw gedreven. Ze is in het buitenland een heel nieuw leven begonnen; haar ex-man Jack zit in de gevangenis en haar bedrijf Revenge is waanzinnig succesvol. Maar vlak voordat Revenge in de VS gelanceerd gaat worden, wordt het bedrijf serieus bedreigd en is Faye gedwongen naar Stockholm terug te keren. Met de hulp van een zorgvuldig geselecteerd team van vrouwen, gaat ze de strijd aan om haar bedrijf veilig te stellen – en om zichzelf en degenen die ze liefheeft te beschermen.

Zilveren vleugels

Faye is terug en hoe! Faye woont samen met haar moeder, dochter en vriendin rustig in Italië. Maar net als ze denkt dat alles op rolletjes loopt worden de aandelen van “Revenge” door een onbekende opgekocht. Faye zou Faye niet zijn als ze ook dit gevecht weer aangaat. Als haar ex Jack dan ook nog ontsnapt uit de gevangenis is de spanning compleet.
Ik vond Zilveren vleugels iets minder een psychologische thriller dan Gouden kooi maar het was zeker een echte spannende Läckberg met een verrassend plot. De (dure) merknamen van kleding ed. die je om de oren vliegen voegen voor mij niks toe aan het boek.
Ondanks dat er in de aankondiging van Gouden kooi stond dat het een tweeluik zou worden denk ik dat het einde van Zilveren vleugels zeker de mogelijkheid biedt voor een vervolg…

Over de auteur

Camilla Läckerg is een van de best verkopende Zweedse thrillerauteurs. Ze debuteerde in 2002 met IJsprinses (Isprinsessan ) dat zich afspeelt in Fjälbacka, een plaatsje aan de Zweedse oostkust. Na IJsprinses volgden er nog negen boeken in de Fjälbacka serie met Patrik Hedström en Erica Falck in de hoofdrol. In 2017 verscheen het laatste boek Heks (Häxan) in deze serie. 
Samen met Gouden kooi dat in 2019 verscheen is Zilveren vleugels (2020) een psychologisch tweeluik.

Wil je dit boek ook lezen?

 

BoekenBoeken
Karlstad
onbewolkt
17.3 ° C
17.3 °
17.3 °
39 %
4.6kmh
0 %
vr
17 °
za
16 °
zo
14 °
ma
7 °
di
11 °

Abonneer je op de nieuwsbrief

Abonneer je op de nieuwsbrief en mis niets. De nieuwsbrief verschijnt één keer per week met het laatste nieuws.

Meest gelezen